Behandlingar

Förlängning: 
En förlängning görs med antingen tippar eller mallar. Man skapar en längd utanför den egna nagelns kant, och sedan lägger man ett material - akryl eller gelé, över hela den egna nageln samt förlängningen.Skillnaden mellan en förlängning och en förstärkning är bara själva utbyggnaden - dvs längden.

Förstärkning: 
Man kan förstärka sina naglar med ett konstmaterial som läggs ovanpå den egna nagelplattan. Detta växer med nageln ut, och behöver på så sätt ses över regelbundet på salong då naglarna växer nästan 1 mm i vecka.  Vi kommer gemensamt fram till vad som passar dig bäst.

Behandlingen passar dig som är ganska nöjd med längden på dina naglar, eller kan tänka dig att låta dem växa ut till den längd du vill ha. Får du ofta sprickor i sidorna på dina egna naglar, så det är svårt att få ut någon längd själv eftersom de hela tiden går av.

Observera att naglarna inte blir längre i samband med en förstärkning. Vill du ha längre naglar på en gång ska du göra en förlängning.
 

Gel Polish:
Permanent lackning. Lacket sitter snyggt i upp till 2-3 veckor.

 

Återbesök:
Oavsett om du gjort en förstärkning eller förlängning måste man ta hand om materialet när nageln växer. Materialet stärker och skyddar din nagel endast så länge som materialet sitter kvar på nageln.

Naglarna växer i genomsnitt med en hastighet av 0,12 mm per dygn. Dvs, nästa 1 mm i veckan. Därmed är det dags för att balansera materialet efter ca 3-4 veckor. Går man inte på sina återbesök och får balansen i materialet justerad så är risken stor att man bryter naglarna på ställen där det kan göra riktigt ont.

Passa på att boka in ett återbesök innan du går från salongen så du inte glömmer att göra det innan det blir fullbokat.
 

 

SPAmanikyr:
En timme med hand/arm massage, havssaltskrubb, paraffinbad och manikyr


 

 

Vårdande manikyr:
Fila form på nagel, putta nagelband samt polera in olja.

Paraffinbehandling: 
För händer Paraffinbad är en fantastiskt skön behandling och används bl a för att öka blodcirkulationen,

mjuka upp torra händer men också för att lindra smärtan vid reumatism och artrit.